Meny Stäng

Mosquito Magnet

Om du är på jakt efter en produkt som kan hjälpa dig bli av med myggor på sommaren kan Mosquito Magnet (MM) vara ett bra val. MM har nämligen blivit vald till den mest effektiva myggfångaren på marknaden åtskilliga gånger i Sverige.

Dessutom finns Mosquito Magnet att få tag på i flera olika modeller, så att alla ska kunna hitta en modell som passar just dem. Har du en mindre trädgård, finns det nämligen en MM som är avsedd för just detta, men det finns även en särskild Mosquito Magnet för ”normalstora” trädgårdar samt större ytor, så oavsett hur stor ytan som du vill försöka få myggfri är, är chansen ganska stor att Mosquito Magnet kan hjälpa dig!

MOSQUITO MAGNET

>> Köp myggfångaren Mosquito Magnet hos Granngården

Hur fungerar då Mosquito Magnet?

MM lockar till sig myggor genom att utsöndra två saker; koldioxid, som omvandlas av gasol, samt en doft som vi människor har i huden helt naturligt, som omvandlas av oktanol. Båda dessa dofter lockar myggor, och när myggorna väl kommer i närheten av maskinen, sugs de in i en vakuumfläkt. I denna fläkt dör myggorna sedan inom ett dygn.

Som tur för oss människor är dock alla Mosquito Magnet myggfångare både luktfria och ljudfria, så de stör dig inte på något vis om du själv är ute i trädgården.

Viktigt att känna till om Mosquito Magnet om du skulle vilja skaffa en

MM är väderbeständig, så den störs eller förstörs inte på något vis av t.ex. regn. Däremot tar det ca. 4 till 6 veckor innan man märker av en skillnad, från att man börjar använda MM. Det är därför viktigt att inte vara för otålig om man inte märker av resultat med en gång.

Mosquito Magnet finns att få tag på hos flera svenska återförsäljare, vilket gör att det lönar sig att titta runt hos flera av dem innan köp, för att komma över en till bästa möjliga pris.


1000länkar.com - gratis länkkatalog
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog